ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 December, 2023 - 23:26

Categories: 

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» τον Ερυθρό Αστέρα με 82-65

Την διαρκώς ανοδική του πορεία πιστοποίησε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας του μαχητικού Ερυθρού Αστέρα με 82-65 στο κλειστό του ΟΑΚΑ κι έτσι ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2023 στην Ευρωλίγκα

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 10-7 κλείνοντας εξαιρετικά τον πρώτο γύρο . Οι πράσινοι, πήραν ώθηση από τον κόσμο τους, φάνηκαν διασμένοι και έφτασαν έτσι σε τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Οι πράσινοι, φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι, είχαν εξαρχής το πάνω χέρι και δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο, ακόμα κι αν ήταν άστοχοι στα μακρινά σουτ (5/22 τρίποντα).

 

Ουσιαστικά οι «πράσινοι» έπαιξαν τόσο... όσο χρειάστηκε για να μην μπουν σε περιπέτειες. Μπορεί σε κάποια σημεία του αγώνα οι Σέρβοι να φάνηκαν απειλητικοί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν... ίδρωσε το αυτί των γηπεδούχων οι οποίοι ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

 

Ο Τζέριαν Γκραντ ήταν και πάλι άκρως ουσιαστικός (14π., 3ριμπ., 2ασ., 2κλ.), ο Κώστας Σλούκας πήρε σωστές αποφάσεις (9π., 7ασ., 3ριμπ.), ο Λεσόρ παρά τον τραυματισμό του υπερέβαλε εαυτόν (13π., 4ριμπ.) ενώ οι Μήτογλου (15π., 5ριμπ.) και Αντετοκούνμπο (8π., 6ριμπ.) ήταν ακρογωνιαίοι λίθοι της ομάδας τους.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 38-31, 61-50, 82-65.

 

Ομάδα: