ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 December, 2023 - 21:48

Categories: 

Ασταμάτητος ΠΑΟΚ έφερε Τούμπα την Ελσίνκι κι έγραψε ιστορία (4-2)

 

Παρότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς, ο ΠΑΟΚ έκλεισε την εξαιρετική του πορεία στη φάση των ομίλων του Conference League νικώντας 4-2 την Ελσίνκι και έκανε τρομερό ρεκόρ στην τελευταία σεζόν προτού αλλάξει το φορμάτ στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Βλέπετε, οι Θεσσαλονικείς συγκέντρωσαν 16 βαθμούς καταγράφοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία

Η Ελσίνκι άνοιξε το σκορ  μόλις στο 6ο λεπτό με συρτό σουτ του Ραντούλοβιτς μέσα από την περιοχή. Η συνέχεια όμως ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ. Kι αφού στο 14’ ο Μιχαηλίδης σημάδεψε το δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ, ο «Δικέφαλος» έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από άψογη συνεργασία των Τάισον και Μεϊτέ, ο τελευταίος γύρισε στον Ρώσο, ο οποίος ήρθε σαν τρέιλερ και με βολίδα ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΠΑΟΚ, στο 37ο λεπτό, βάζοντας φωτιά στην Τούμπα!

Φουριόζος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ φτάνοντας στο 2-1. Σκόρερ ο Κωνσταντέλιας, που μετά από... τσαφ αμυντικού και στρώσιμο του Μπράντον, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-1 στο 47ο λεπτό. Στο 53' δε, ένα ασύλληπτο αυτογκόλ του Τοΐβιο μετά από αλλεπάλληλες κόντρες έκανε το σκορ 3-1. Στο 85' ο Μουργκ πέτυχε το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ που είχε απωλέσει σωρεία ευκαιριών νωρίτερα. Η Ελσίνκι κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 4-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

 

 

Ομάδα: