ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 September, 2023 - 23:35

Categories: 

Αταμάν: «Έχουμε τη Ρόδο και το Π. Γιαννακόπουλος, ώστε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα»

 

Με τον Εργκίν Αταμάν ξανά στο τιμόνι του, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 84-75 του Περιστερίου bwin σε φιλική αναμέτρηση στο «Ανδρέας Παπανδρέου», κάνοντας το 2/2 στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Τούρκος προπονητής των «πρασίνων» αναφέρθηκε αρχικώς στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα μας, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως το «τριφύλλι» έχει και άλλα φιλικά παιχνίδια μπροστά του για να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

Για το παιχνίδι: «Περισσότερο σημαντικό από τον Παναθηναϊκό είναι η κακοκαιρία που χτύπησε την Ελλάδα και όσα άφησε πίσω της. Γνωρίζω για την καταστροφή στην Ελλάδα, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ' όλα, οπότε το μπάσκετ δεν είναι σημαντικό. Πολλοί άνθρωποι πέθαναν, άλλοι έχασαν την περιουσία τους. Πιο σημαντικό είναι η ανθρώπινη ζωή. Εδώ είναι απλά αθλητισμός, έξω είναι η κανονική ζωή».

Για την εικόνα της ομάδας του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, έχουμε απουσίες πέντε σημαντικών παικτών οι οποίοι θα επιστρέψουν και θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι».

Για τη φετινή ομάδα: «Πρέπει να δούμε ολόκληρη την ομάδα. Να έχουμε φουλ ρόστερ. Ο Αντετοκούνμπο ήταν τραυματίας, δεν έπαιξε. Το Περιστέρι έχει καλή ομάδα, ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι. Θα δώσουμε κι άλλους αγώνες, έχουμε τη Ρόδο, ενώ έχουμε και το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» για να βγάλουμε συμπεράσματα».

Ομάδα: