ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 December, 2023 - 17:55

Categories: 

Αταμάν: «Μπορούμε να κερδίσουμε παντού!»

 

Ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να εξηγήσει την εμπιστοσύνη που έχει στο ρόστερ της ομάδας. Και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε. Αναφερόμενος στη νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για την BasketLeague.

 

«Αφού νικήσαμε εκεί, μπορούμε να νικήσουμε παντού», είπε ο Τούρκος προπονητής, λίγο από την αναχώρηση της ομάδας για τη Γαλλία για το εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό (20:00, 20/12).

 

«Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε δύσκολα εκτός έδρας ματς. Μέχρι στιγμής έχουμε δύο νίκες απέναντι στην Άλμπα και τη Βιλερμπάν. Έχουμε απόλυτο σεβασμό απέναντι σε αυτές τις ομάδες, αλλά δεν βρίσκονται στα ανώτερα στρώματα της βαθμολογίας.

 

Αυτά τα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας είναι σημαντικά. Για να νικήσουμε, πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, ειδικά αν μιλάμε για τη Μονακό. Έχει εξαιρετικούς σκόρερ στην περιφέρεια, όπως τον Μάικ Τζέιμς, τον Οκόμπο, τον Άλφα Ντιαλό, τον Κέμπα Γουόκερ. Αλλά και εμείς έχουμε καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να εμφανιστούμε δυνατοί σ

Ομάδα: