ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 December, 2023 - 00:53

Categories: 

Αταμάν: «Στο δεύτερο μέρος παίξαμε την καλύτερη φετινή μας άμυνα»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη «διαβολοβδομάδα», καθώς επικράτησε με 76-68 της Αρμάνι Μιλάνο και ανέβηκε στο 9-7 στη βαθμολογία της Euroleague.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στο δεύτερο μέρος, χαρακτηρίζοντάς την, ως την καλύτερη έως τώρα στη σεζόν για τους «πράσινους».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Η Αρμάνι στα τελευταία δύο ματς πήρε δύο πολύ σημαντικές νίκες και το σημερινό ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες στην επίθεση έπαιξαν καλά. Προσπάθησαμε να πάμε σε σετ παιχνίδι, αλλα δώσαμε αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό, ήταν 20 πόντοι. Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα μας ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα στη σεζόν. Βάλαμε επιθετικότητα στην άμυνα μας και παίξαμε πιο επιθετικά πάνω στους Σιλντς και Χολ και κρατήσαμε τα ριμπάουντ που ήταν σημαντικά. Στην επίθεση βρήκαμε λύσεις κυρίως με τους Ναν και Σλούκα, που δημιούργησαν πολύ καλό χώρο στην επίθεση και κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Και μετά φυσικά με τους Λεσόρ και Γκριγκόνις. Τελειώσαμε τη διπλή εβδομάδα με δύο νίκες».

Για την κατάσταση του Λεσόρ: «Δεν ξέρω κάτι. Στα αποδυτήρια τώρα πονούσε. Είναι ένα πρόβλημα στη μέση. Θα το δούμε αύριο, δεν μπορώ να πω κάτι τώρα».

Ομάδα: