ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 November, 2023 - 22:44

Categories: 

Ατρόμητος από τα παλιά «άλωσε» το «Κλ Βικελίδης» (1-3)

Την διαρκή αγωνιστική του άνοδο πιστοποίησε ο Ατρόμητος όπου έφυγε θριαμβευτής από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας με 3-1 ενός «προβληματικού» Άρη πανηγυρίζοντας δεύτερο σερί τρίποντο  με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους, βάζοντας παράλληλα στοπ στο νικηφόρο σερί των «κιτρινόμαυρων». Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης παρέμεινε στην 6η θέση με 14 βαθμούς ενώ ο Ατρόμητος ανέβηκε στη 10η με 9 πόντους, ισόβαθμος με τον Πανσερραϊκό. Oι Περιστεριώτες άνοιξα το σκορ 25' με τον Φριτζόνσον. Ο Άρης στο 36’ κέρδισε πέναλτι  ο Κεσχρίντα ανέτρεψε τον Παναγίδη και ο ρέφερι Διαμαντόπουλος, αφού συμβουλεύτηκε το VAR και τον διαιτητή Ζαμπαλά για το αν η παράβαση έγινε εντός ή εκτός περιοχής, υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 39' ο Φαμπιάνο με τον Τσιντώτα ν' αποκρούει αλλά ο Βραζιλιάνος στόπερ πήρε το ριμπάουντ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 53' Γκονζάλες και Βερστράτ μονομάχησαν με τον δεύτερο να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι και ο ρέφερι Διαμαντόπουλος υπέδειξε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους με τον Βαλένσια ν' αναλαμβάνει την εκτέλεση νικώντας στο 55' τον Κουέστα για το 1-2. Η σπουδαία νίκη του Ατρομήτου επισφραγίστηκε στο 77'. Ο Μπράμπετς δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα και ο Καμαρά την υποδέχθηκε στα πλάγια της περιοχής και έκανε ωραία κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 1-3..

Ομάδα: