ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 January, 2024 - 22:22

Categories: 

Ατρόμητος στο 98' έσωσε τον βαθμό με ΟΦΗ!

Ατρόμητος που αρνείται να ηττηθεί, ΟΦΗ που δεν μπορεί να νικήσει! Παρότι οι Κρητικοί ήταν συνολικά ανώτεροι και βρήκαν το γκολ που φάνηκε ότι θα τους έδινε το πρώτο τρίποντο μετά τις αρχές Οκτώβρη, δεν κατάφεραν να αντέξουν ως το φινάλε και με γκολ του Βαλένσια στο 90’+8’ οι Περιστεριώτες έσωσαν την παρτίδα (1-1).

Στα 10 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, ο οποίος έπιασε προσωρινά τον Αστέρα στην 6η θέση αλλά οι Αρκάδες έχουν λιγότερο ματς. Έχασε την ευκαιρία για το πρώτο τρίποντο στον πάγκο του ΟΦΗ ο Πέπε Μελ, που προηγήθηκε στο 85’ με γκολ του Λαμπρόπουλου, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους για οφσάιντ στον Ντίκο.




Στους 23 βαθμούς πλέον ο Ατρόμητος, στους 17 ο ΟΦΗ που παραμένει χωρίς νίκη από τις 2 Οκτωβρίου! Υποδέχεται την ΑΕΚ, αφού πρώτα παίξει τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΛ στο Περιστέρι, την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος, με τον Παναιτωλικό εντός έδρας παίζει ο ΟΦΗ, έχοντας νωρίτερα και το δεύτερο ματς με την Κηφισιά για τους «16» του Κυπέλλου.

Ομάδα: