ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 December, 2023 - 21:54

Categories: 

Αυτοκράτορας Άρης στην Άγκυρα

Υπερηχητικός Άρης στην Άγκυρα, παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης!

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 95-85 της Τουρκ Τέλεκομ για τη 12η αγωνιστική του Eurocup, σε ένα παιχνίδι που είχαν το πάνω χέρι καθ' όλη τη διάρκεια του και παρά τις στιγμές που οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ήταν ψύχραιμοι και πήραν στο τέλος μια πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

Κορυφαίος για τους Θεσσαλονικείς ο Βασίλης Τολιόπουλος με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς με 12 πόντους (3/3διπ., 1/1τρ., 3/3β.), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα. Στην αντίπερα όχθη από τους Τούρκους ξεχώρισε ο Τάιρον Ουάλας με 30 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 λάθη.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ανέβηκε στο 5-7 και την 5η θέση, αυξάνοντας τις πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ η Τουρκ Τέλεκομ έπεσε στο 3-9 και έκανε πολύ δύσκολο το έργο της.

Ομάδα: