ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 May, 2023 - 23:12

Categories: 

Αυτοκράτορας Σλούκας «άλωσε» την Πόλη με τριποντάρα! (71-72)

Κώστας Σλούκας ο… Μεγαλοπρεπής στην Πόλη! Αν και ο Ολυμπιακός ήταν με την πλάτη στον τοίχο στα 3,9’’ πριν από τη λήξη, ο διεθνής γκαρντ με ένα απίστευτο buzzer beater τρίποντο από τα δέκα μέτρα  του χάρισε τη νίκη (71-72) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και πλέον χρειάζεται άλλη μία για την πρόκριση στο Final Four! Με τον διεθνή πόιντ γκαρντ να πετυχαίνει 25 πόντους και ουσιαστικά να … κερδίζει με το σπαθ’ί του αι το νέο συμβόλαιό του με τα «ερυθρόλευκα»!  Λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος ο Γουόκαπ με ένα τεράστιο λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα, που έδωσε την ευκαιρία στον Γκούντουριτς να βάλει μπροστά (71-69) την ομάδα του Ιτούδη.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά στο ματς κι έδωσε την δυνατότητα στη Φενέρμπαχτσε να προηγηθεί 26-15 στο 12’ έχοντας κορυφαίο της σκόρερ τον Ντόρσεϊ. Η είσοδος του Σλούκα στο παρκέ άλλαξε άρδην τις ισορροπίες, Με τον διεθνή γκαρντ να οργανώνει μαεστρικά, αλλά και να ηγείται στο σκοράρισμα ο Ολυμπιακός έφερε τούμπα το ματς κι έφτασε στο σημείο να προηγηθεί 33-38 στο 19’. Η Φενέρ μπήκε δυνατά στην Τρίτη περίοδο και στο 32’ προηγήθηκε με 56-47, όμως από εκείνο το σημείο οι ερυθρόλευκοι» έσφιξαν την άμυνά τους, Με τους Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Σλούκα να πετυχαίνουν καθοριστικά καλάθια έφεραν το αμτς στα μέτρα τους κι έφτασαν στο σημείο να προηγηθούν 60-64 στο 36’. Για να ακολουθήσεi … το θρίλερ που προαναφέραμε.

 

Ομάδα: