ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 January, 2024 - 21:20

Categories: 

Αυτοκράτορας της Ευρώπης ο Ολυμπιακός ταπείνωσε την Ζάκσα με 3-0 σετ!

Το γεγονός ότι έχει εδραιωθεί πλέον στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ πιστοποίησε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο Ολυμπιακός!

Με εκπληκτική εμφάνιση οι  Κυπελλούχοι Ευρώπης υπέταξαν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα με 3-0 σετ στο κλειστό του Ρέντη (25-18, 25-19, 25-22)  και πανηγύρισαν μια ιστορική νίκη για το ελληνικό βόλεϊ και την πρώτη τους εντός έδρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά το 2014.

Με 9 άσους και αδιανόητο μπλοκ άμυνα, χωρίς κανέναν υστερήσαντα, ο Ολυμπιακός όχι μόνο πήρε την καθαρή νίκη (δεύτερη σερί με 3-0 μετά από εκείνη απέναντι στη Ροζελάρε) αλλά ταυτόχρονα διατηρεί το πλεονέκτημα και για τη 2η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του CEV Champions League.

 

Τι θα συμβεί ακριβώς θα το μάθουμε την τελευταία αγωνιστική (17/1) στην Άγκυρα όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την πρωτοπόρο (και αδιάφορη) Ζιράτ. Το βέβαιο είναι πως στον πιο δύσκολο όμιλο, οι Ερυθρόλευκοι έχουν δείξει μέταλλο ομάδας που είναι σαν να μην έλειψε ποτέ από την ελίτ της Ευρώπης.

Ομάδα: