ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 September, 2023 - 16:03

Βάζουν μπουρλότο στο πρωτάθλημα ΕΠΟ και ΚΕΔαναφορικα΄εμ τους διαιτητές

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον … μολυσμένο κόσμο του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου

ΕΠΟ και ΚΕΔ αποδεικνύονται πολύ κατώτερες των απαιτήσεων προκαλώντας με τη όλη τους στάση δυναμιτίζοντα την ασφαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος

Όπως αναφέρουν ξένοι ρέφερι θα έρχονται μόνο μέσο του προγράμματος ανταλλαγής διαιτητών.  

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

 

 

"Σε συνέχεια της πρόσφατης αλληλογραφίας μεταξύ του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κου Μπαλτάκου και του Προέδρου της UEFA, κου Ceferin, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αντιλαμβάνεται ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία αλλαγή μετά την επιστολή της UEFA με ημερομηνία 1η Μαΐου 2023 που να τροποποιεί την απόφαση σχετικά με την «απόσυρση στήριξης» για το θέμα ορισμών Ξένων Αξιωματούχων Διαιτησίας.

 

Ως εκ τούτου, η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίζει Έλληνες Αξιωματούχους Διαιτησίας σε αγώνες της Super League 1 και, όπου είναι δυνατόν, ξένους μέσω του «Προγράμματος Ανταλλαγής Αξιωματούχων Διαιτησίας» της UEFA, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας (Άρθρο 35.5) όπως ο τελευταίος επικυρώθηκε στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. στις 30 Ιουνίου 2023".