ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 August, 2023 - 21:46

Categories: 

Βέρμπιτς: «Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να έχεις διάρκεια!»

 

Ένα μεγάλο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που δίνει στην Πορτογαλία τον πρώτο από τους δύο αγώνες playoffs του Champions League κόντρα στην Μπράγκα.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος εξτρέμ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει καλά στον αγώνα για να πάρει καλό αποτέλσμα, ενώ επεσήμανε ότι η Μπράγκα είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία απαιτεί τον καλύτερο εαυτό των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα των παικτών: «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά όταν έχεις φτάσει μέχρι τα playoffs του Champions League θέλεις να συμμετάσχεις σε αυτήν την όμορφη διοργάνωση. Οι παίκτες παίξαμε κόντρα στη Μαρσέιγ το ίδιο όπως με την Ντνίπρο και προσπαθήσαμε να βάλουμε τα δυνατά μας».

Για το τι κρατάει και τι πετάει από τα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών: «Νομίζω και στους δύο γύρους ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ματς. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι καλός συνέχεια. Πρεπει να είσαι στο καλύτερο επίπεδό σου και να είσαι αφοσιωμένος. Να είσαι εκεί και σε εγρήγορση ό,τι κι αν γίνεται».

Για το καλύτερο αποτέλεσμα στην Πορτογαλία: «Χωρίς το εκτός έδρας γκολ, είναι τελείως διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε στον αγώνα καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί. Η Μπράγκα είναι πολύ ποιοτική ομάδα και θα δούμε αύριο».

Ομάδα: