ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2022 - 18:15

Βασίλισσες της Ευρώπης!!

Ο Ολυμπιακός στο Πόλο Γυναικών απέδειξε ότι είναι μακράν η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης! Με εκπληκτική εμφάνιση τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς συνέτριψαν την Σαμπαντέλ 11-7 στον τελικό του «Παπαστράτειου» και στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά το περυσινό έπος της Βουδαπέστης.

Μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει 2.000 οπαδοί τους οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την τρίτη Ευρωλίγκα της ιστορίας τους και έκτο συνολικά τρόπαιο του τμήματος (3 Ευρωλίγκα, 2 Σούπερ Καπ, 1 LenTrophy)!

Με το ελληνικό πόλο να ζει μεγάλες στιγμές, αφού μόλις την περασμένη Τετάρτη η ομάδα Πόλο Γυναικών του Εθνικού είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Δεύτερου LenTrophyτης ιστορίας της

Εκπληκτική ήταν η εκκίνηση για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Παρουσία του Προέδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη στις εξέδρες του κολυμβητήριου τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς μπήκαν με τρομερή αυτοπεποίθηση, διάθεση και πάθος στην αναμέτρηση, αναλαμβάνοντας τα ηνία του τελικού. Η Βάσω Πλευρίτου στα 7:19'' άνοιξε, για να ακολουθήσει η  Νικόλ Ελευθεριάδου σκόραρε κι εκείνη και έκανε το 2-0 στα 3:42''. Η Ελευθερία Πλευρίτου έβαλε κι εκείνη το όνομά της στη λίστα των σκόρερ, κάνοντας το 3-0 στα 2:19' μέσα σε αποθέωση. Η Βάσω Πλευρίτου αστόχησες ε πέναλτι στα 1.’26’’. Με την  Σαμπαντέλ να μειώνει προσωρινά σε 3-1 με την Στέφενς στα 55’. Ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-1 με εξαιρετικό γκολ της Κρίστμας στα 37’’ κλείνοντας ιδανικά το πρώτο οκτάλεπτο.

Η Μυριοκεφαλιτάκη ανέβασε τη διαφορά στο +4, μιας και σκόραρε για το 5-1 στο 3:51''Η Φαν ντερ Σλοτ εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 5-2 στα 3:24'' για τη Σαμπαντέλ.

Η Σαμπαντέλ σε μία φάση με παραπάνω βρήκε το 3ο της γκολ. Στο 4:54'', για την ακρίβεια, η Γκάμες μείωσε σε 5-3. Η Μυριοκεφαλιτάκη, όμως, επανέφερε τη διαφορά στο +3, κάνοντας το 6-3. Στην επόμενη επίθεση ήρθε το 6-4, με την Βίβας (4:03''), ξανά στον παραπάνω για τη Σαμπαντέλ. Στο 2:17'' η Νικόλ Ελευθεριάδου πέτυχε και το 7-4, δίνοντας ανάσα στον Ολυμπιακό, αλλά η Φόρκα μείωσε σε 7-5 στο 1:52''. Η Νικόλ πέτυχε και το 8-5, με πέναλτι στο 1:01'', για το  8-5 μέσα σε αποθέωση!

Η Σαμπαντέλ μείωσε 8-6 με την Στέφενς στο 7:07'' για το τέλος, αλλά η Ελευθερία Πλευρίτου επανέφερε την... τάξη και με νέο γκολ έκανε το 9-6 στα 5:58''. Η Βάσω Πλευρίτου σκόραρε στο πεντάλεπτο για το 10-6 και έκανε καθοριστικό βήμα. Το 11-6 και το +5 στα 2:35'' τελείωσαν οριστικά την υπόθεση κούπας με το γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη. Η Γκονζάλες απλά μείως σε 11-7. Και το παιχνίδι τελείωσε με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει το ευρωπαϊκό! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Ο Θρύλος είναι πρωταθλητής Ευρώπης!

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 3-3,  3-2.