ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 June, 2023 - 18:43

Categories: 

Βγήκε από το τεχνητό κώμα ο Σέρχιο Ρίκο

 

Ευχάριστα νέα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά Μέσα, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 29χρονου τερματοφύλακα, Σέρχιο Ρίκο!

Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα στα τέλη του περασμένου Μαΐου ενώ έκανε ιππασία, όντας έκτοτε βρισκόταν διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Σεβίλλης, με την υγεία του να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

 

 

 

 

 

Όπως αναφέρουν πολλά ισπανικά Μέσα, ένα εκ των οποίων και η «eldesmarque», ο Ρίκο βγήκε σήμερα (19/6) από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχαν αποφασίσει να τον βάλουν οι γιατροί που τον φροντίζουν, ανακτώντας πλήρως τις αισθήσεις του και καταφέρνοντας να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του!

«Είμαστε ακόμα εδώ, κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και πλέον βλέπουμε φως. Σιγά-σιγά. Ήξερα από την αρχή ότι θα βελτιωνόταν η κατάστασή του. Χρειάζεται υπομονή», δήλωσε η σύζυγός του, Άλμπα Σίλβα.