ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

12 May, 2018 - 23:45

Categories: 

Βιερίνια: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, τους πήραμε το Κύπελλο»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου εμφανίστηκαν με μπλούζες που στην πλάτη έγραφαν νταμπλ, καθώς πιστεύουν ότι εκείνοι έπρεπε να είναι οι πρωταθλητές Ελλάδος. Στο ίδιο ύφος ήταν και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

Ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού και του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, τόνισε: «Δείξαμε προσωπικότητα σήμερα και κατακτήσαμε το Κύπελλο χάρη στη δουλειά που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά. Πήραμε το Κύπελλο και κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά στο σπίτι του κλεμμένου πρωταθλήματος. Δεν αφήσαμε περιθώριο στον αντίπαλο και δείξαμε ποιοι είμαστε και τι ομάδα είμαστε».

 

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, τόνισε ότι η ομάδα πέρασε πολλά μέσα στη σεζόν αλλά δεν το έβαλε κάτω, ενώ έριξε και τα «καρφιά» του για την ΑΕΚ.

 

«Το αξίζαμε και το κατακτήσαμε δίκαια. Περάσαμε πολλά, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα και ήρθαμε εδώ και πήραμε το κύπελλο στο σπίτι τους. Είναι αφιερωμένο στον Ιβάν Σαββίδη, τον άνθρωπο που ήρθε, πήρε την ομάδα και την έφτασε τόσο ψηλά. Ολη η ομάδα πέρασε πολλά, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Αυτά τα παιδιά έδειξαν πως το αξίζουν, ήταν καλύτεροι στη χρονιά και η ΑΕΚ είναι τυχερή που έφυγε με μόνο δύο γκολ από το γήπεδο».

 

Από την πλευρά της ΑΕΚ,ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ανέφερε λακωνικά:«Νίκησε ο καλύτερος».

olymbic idea