ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 July, 2023 - 20:43

Βουίζει η Ισπανία: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σέρχι Κανός»

 

Ισπανικό δημοσίευμα βάζει την ΑΕΚ μέσα στους ενδιαφερόμενους για τον Σέρτζι Κανός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ επέστρεψε στην Μπρέντφορντ, με την οποία είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα ένα χρόνο, αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Βαλένθια, ώστε να υλοποιήσει την μεταγραφή του στις «νυχτερίδες».

Σύμφωνα με το ισπανικό «Relevo», προτεραιότητα του Κανός είναι η Βαλένθια, ωστόσο ενδιαφέρον για τον 26χρονο Ισπανό εξτρέμ φέρεται να έχει δείξει και η ΑΕΚ, αλλά και η Άντερλεχτ. Μάλιστα, όπως τονίζει το ισπανικό, τόσο η «Ένωση» όσο και η Άντερλεχτ είναι διατεθειμένες να κάνουν καλύτερη προσφορά τόσο στον Κανός, όσο και στην Μπρέντφορντ. Κορυφαία διοικητικά στελέχη των νταμπλούχων, ωστόσο, έσπευσαν να διαψεύσουν  κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο. «Δεν έχουμε ιδέα για τον Κανός», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κιτρινόμαυροι.

 

Ομάδα: