ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 September, 2023 - 22:44

Categories: 

Βρήκε λύσεις ο Παναθηναϊκός και κατέκτησε το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

 

Μπορεί να μην εντυπωσίασε, μπορεί να τα βρήκε... σκούρα από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά λόγω της καλής άμυνας των παικτών του Περιστερίου ωστόσο διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα που μπορούν να πάρουν στις πλάτες του την ομάδα όταν και εφόσον χρειαστεί. 

Αν και το Περιστέρι απείλησε τον Παναθηναϊκό με φιλική ήττα έχοντας κάνει την ανατροπή στο ματς και με προβάδισμα τεσσάρων πόντων στην τελευταία περίοδο, στο τέλος «μίλησε» η εμπειρία των... λίγων παικτών των «πρασίνων» που είχαν απομείνει γι' αυτό το ματς. Μάλιστα οι απουσίες του «τριφυλλιού» σε συνδυασμό και με τα πέντε φάουλ του Μπαλτσερόφσκι και την ανάγκη για σκορ, ανάγκασαν τον Αταμάν που κάθισε στον πάγκο της ομάδας να χρησιμοποιήσει και σχήμα με τέσσερα γκαρντ (Σλούκα, Βιλντόζα, Γκραντ, Γκριγκόνις) και τον Μαντζούκα στο «πέντε».

 

Σίγουρα ωστόσο αυτό το ματς θα αποτελέσει ένα καλό... μάθημα για τις επόμενες προπονήσεις του Παναθηναϊκός και ένας καλός οδηγός για το Περιστέρι καθώς «κοίταξε» στα μάτια τους αντιπάλους τους. Βέβαια οι «πράσινοι» έπαιζαν χωρίς έξι παίκτες (Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο) κάτι που δείχνει και το φετινό «βάθος» στο ρόστερ.

 

Έξι από τους επτά παίκτες που σκόραραν ήταν διψήφιοι με τον Γκριγκόνις να έχει 15 πόντους, τους Μπαλτσερόφσκι, Γκραντ να προσθέτουν από 14 πόντους ο καθένας και να ακολουθούν οι Βιλντόζα (13π.), Μαντζούκας (11π. 12ριμπ) και Σλούκας (10π., 10ασ.)

 

 

Για το Περιστέρι οι Χαντς και Ρένφρο είχαν από 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.

 

Ομάδα: