ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 September, 2023 - 16:50

Categories: 

Βραβεύεται ο Νίκος Αναστόπουλος 40 χρόνια μετά το χάλκινο παπούτσι

 

Η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού, που υπήρξε από τους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου επιστρέφει σ’ ένα χώρο, όπου … οργίαζε φορώντας τα «ερυθρόλευκα»

 

Μια βραδιά για τον Νίκο Αναστόπουλο που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Την ερχόμενη Τρίτη (03/10) στις 18:00, ο θρυλικός επιθετικός του Ολυμπιακού, θα δώσει το παρών στην μπουτίκ της ομάδας στο «Καραϊσκάκη».

Συμπληρώνονται 40 χρόνια από τότε όπου ο Νικόλας Αναστόπουλος κατέκτησε το χάλκινο παπούτσι στην Ευρώπη και είχε εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα. Ο Ολυμπιακός, θέλει να τον τιμήσει και θα παρουσιάσει μία επετειακή φανέλα εκείνης της εποχής.

 

 

Την Τρίτη λοιπόν, ο «μουστάκιας» θα βρεθεί στην μπουτίκ του Ολυμπιακού, μπροστά από τη Θύρα 8 στο «Καραϊσκάκη». Μία ευκαιρία για τους παλαιότερους, να θυμηθούν μερικές από τις μεγάλες βραδιές του «μουστάκια» με τα ερυθρόλευκα.

 

Ομάδα: