ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

12 November, 2023 - 01:18

Categories: 

Βραζιλιάνικη μαγεία για την Ρεάλ, διέσυρε την Βαλένθια!

Τι κι αν της έλειπε ο Μπέλινχαμ; Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τρομακτική απέναντι στην Βαλένθια, την οποία «παρέσυρε» με το ευρύ 5-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο χορός των γκολ άρχισε με το... καλημέρα, με τον Καρβαχάλ να βάζει μπροστά τους Μαδριλένους μόλις στο 3'. Η Βαλένθια είχε κάποιες αξιόλογες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και οι γηπεδούχοι την τιμώρησαν. Στο 42', οι παίκτες του Αντσελότι συνεργάστηκαν άψογα και ο Βινίσιους διπλασίασε το προβάδισμα τους.

Μετά την ανάπαυλα, όμως, η Βαλένθια κατέρρευσε. Στο 49', ο Βινίσιους με όμορφη ατομική προσπάθεια έγραψε το 3-0 και δευτερόλεπτα μετά την σέντρα, ο Μαμαρντασβίλι έκανε φοβερό λάθος, δίνοντας την μπάλα στον Ροντρίγκο, που σκόραρε από το «δώρο» του αντιπάλου κίπερ.

Στο 84', ο Ροντρίγκο σημείωσε το 4-0, με δεύτερο προσωπικό του γκολ και έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για τους «Λος Μπλάνκος». Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να βρουν το γκολ της τιμής με τον Ντουρό στο 88'.

Έτσι, η Ρεάλ έκλεισε στους δύο την διαφορά από την πρωτοπόρο Τζιρόνα, έχοντας πλέον 32 βαθμούς. Στην ένατη θέση με 18 βαθμούς βρίσκεται, αντιθέτως, η Βαλένθια.