ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 September, 2023 - 19:52

Categories: 

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Παναθηναϊκού ενόψει Παναιτωλικού

Μπορεί σήμερα να κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, αλλά το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει τα ονόματα στο απουσιολόγιό του να μειώνονται, καθώς ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους οι Αϊτόρ και Τζούρισιτς, ενώ παράλληλα επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες οι Ιωαννίδης και Μάγκνουσον.

Πάντως υπάρχουν ακόμη απουσίες από το Κορωπί, καθώς δεν έχουν ακόμη επιστρέψει οι τελευταίοι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς και Μλαντένοβιτς, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης και Γεντβάι, που δεν προλαβαίνουν τον προσεχή αγώνα. Μάλιστα ο νεαρός δεξιός μπακ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και για το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας απέναντι στην ΑΕΚ μετά τη θλάση που υπέστη.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά πως θα χρειαστεί όσους περισσότερους παίκτες γίνεται στην τριάδα αγώνων με Παναιτωλικό, Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ, αφού θέλει να έχει την ομάδα του φρέσκια και τα επίπεδα έντασης και ενέργειας υψηλά. Με το φετινό ρόστερ, άλλωστε, οι λύσεις που έχει στα χέρια του είναι πολύ περισσότερες.

Ομάδα: