ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 October, 2023 - 18:18

Categories: 

Γενηδουνιάς: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι στον όμιλό μας»

 

«Μετράει» τις δυνάμεις της η ομάδα Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει στην Γένοβα την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο  το βράδυ της Τρίτης (17/10, 20:00, ΕΡΤ-Sports)

Μετά την άνετη επικράτηση (25-11) κόντρα στον ΝΟ Χανίων στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στη «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας την Προ Ρέκο στη Γένοβα, στις 20:00 (EPT Sports), για την 3η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League.

 

Eνόψει του αγώνα ο Ντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε:

 

«Είναι μάλλον το πιο δύσκολο παιχνίδι στον όμιλο μας, παίζοντας στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Για να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτόν τον αγώνα πρέπει να παραμείνουμε για 32 λεπτά 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν αυτή πρέπει να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά και η άμυνα μας να είναι σταθερή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η πίεση είναι με αυτούς και αυτό είναι κάτι που μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε, για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

 

Ομάδα: