ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 July, 2023 - 19:38

Categories: 

Γεντβάι: «Μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός!»

Ο Τιν Γεντβάι αποτελεί ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, με τον Κροάτη αμυντικό να... ανακρίνεται από την κάμερα του καναλιού των «πρασίνων» στο YouTube και να αναφέρεται στους στόχους του, τους λόγους που αποφάσισε να έρθει στο «τριφύλλι» αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γνωρίζω πως έχει μεγάλη ιστορία με Κροάτες ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει το πλάνο και οι στόχοι για το άμεσο μέλλον, νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σε τροχιά τίτλων.

Ρώτησα μερικούς πρώην συμπαίκτες μου, ρώτησα για την πόλη, τη χώρα, την ομάδα και όλα όσα άκουσα τελείωσαν με την έκφραση "θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου". Τότε αποφάσισα να έρθω.

Ξέρω τον προπονητή και γνωρίζω το στιλ που παίζει και τι περιμένει από μένα, με ξέρει και ξέρει τι να περιμένει, θα συνεργαστούμε καλά, ανυπομονώ να αρχίσω.

Δεν μου αρέσει να περιγράφω τον εαυτό μου αλλά μπορώ να εγγυηθώ πως θα παλέψω για κάθε συμπαίκτη μου, την ομάδα, τους οπαδούς, δεν είναι σημαντικό τι μπορώ να δώσω σε ατομικό επίπεδο, είτε σε ποιότητα, είτε σε πάσες, είτε σε τεχνική, πρέπει να τα βάλουμε όλα αυτά σε μια τσάντα και να κάνουμε τη δουλειά όλοι μαζί.

Θέλω να κερδίσω τίτλους, φυσικά, να παίξω στην Ευρώπη και να πανηγυρίσω νίκες με τους οπαδούς».


Ομάδα: