ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 January, 2024 - 23:50

Categories: 

Γεντβάι: «Φεύγουμε με μία άσχημη γεύση…»

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο ντέρμπι της «OPAP Arena» για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά την αναμέτρηση, ο σκόρερ του πρώτου γκολ των φιλοξενούμενων, Τιν Γεντβάι, τόνισε πως οι «πράσινοι» κρατούν τον βαθμό και την εμφάνιση, είναι όμως απογοητευμένοι καθώς ήταν πολύ κοντά στο τρίποντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ντέρμπι τα είχε όλα εκτός από οπαδούς. Ελπίζω να το απόλαυσαν από το σπίτι τους. Φεύγουμε με μια άσχημη γεύση γιατί είχαμε τους τρεις βαθμούς στην τσέπη μας. Άκουσα την ανακοίνωση, δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία, είναι πράγματα που καθορίζουν τους αγώνες.

Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά, παλέψαμε σκληρά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε καλά και μην ξεχνάμε ότι παίξαμε με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τώρα πάλι με Ολυμπιακό. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε. Κρατάμε τους βαθμούς.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα αν και δεν το κάνω συχνά λόγω της θέσης μου. Ο νέος προπονητής φέρνει καινούργια ενέργεια, δυνάμεις, είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, σε καλό δρόμο και θα βελτιωνόμαστε. Δεν έχουμε ακόμη δει τον καλύτερο Παναθηναϊκό».

 

Ομάδα: