ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 October, 2023 - 16:46

Categories: 

Γιαννακόπουλος: «Θέλω να σας δω να παλεύουμε την κάθε κατοχή!»

Να τους δει να παλεύουν για κάθε κατοχή… Αυτό είναι το ζητούμενο στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από τους παίκτες του Παναθηναϊκού όπως τους είπε στην ομιλία του στην σημερινή προπόνηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ ο οποίος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ παρακολούθησε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, συνομίλησε με τον Εργκίν Αταμάν στη συνέχεια μίλησε και στους παίκτες .

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Δεν είμαι ικανός να μιλήσω για θέματα μπάσκετ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όταν μια ομάδα είναι νέα όπως εμείς, δεν έχει χημεία και δεν μπορεί να βρίσκεται με κλειστά μάτια, ο μόνος τρόπος να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει ο κόσμος είναι να παλεύει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι το Σάββατο δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε αυτό που θέλω να δω είναι να παλεύουμε για κάθε μπάλα και για κάθε κατοχή. Εάν ο κόσμος δει ότι παλεύουμε θα είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά».

 

Ομάδα: