ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

14 June, 2017 - 02:13

Categories: 

Γιαννακόπουλος: «Να μάθουν να χάνουν οι Αγγελόπουλοι»

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη γραπτή δήλωση των αδελφών Αγγελόπουλων, με την οποία τον υπεδείκνυαν ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων στο ΣΕΦ.

«Κάποια στιγμή θα πρέπει οι κύριοι Αγγελόπουλοι να μάθουν πως στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα. Μετά από τόσες που έχουν υποστεί θα περίμενα ότι θα είχαν μάθει, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως δεν θα μάθουν ποτέ.

Τη διαφορά διαχείρισης και της διοίκησης των δυο ομάδων στην ήττα καθώς και των φιλάθλων των δυο ομάδων, την έχουμε ζήσει πολλάκις τα τελευταία χρόνια και η όποια προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας πέφτει στο κενό.

Πλέον και οι τυφλοί είδαν. Όσον αφορά στα ψέματά τους, ότι δηλαδή επιτέθηκα λεκτικά στους διαιτητές, ξέρουν πολύ καλά σε ποιους απευθυνόμουν.

Απευθυνόμουν σε οπαδούς του Ολυμπιακού που φορώντας επίσημα καρτελάκια σεκιούριτι της ΚΑΕ ΟΣΦΠ είχαν έρθει προ ολίγων λεπτών στα δύο μέτρα από εμένα και έβριζαν την οικογένειά μου. Δεν θέλω να πιστέψω ότι τους είχαν στείλει εκείνοι…» ανέφερε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

olymbic idea