ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Μάριος Ματσάνκος

14 June, 2017 - 22:30

Categories: 

Για ακόμα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης (video)

Με ένα πλατύ χαμόγελο βγήκε μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο από τα γραφεία της Arcadia ο Γιώργος Πρίντεζης λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης. Εύκολα μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι όλα είχαν πάει καλά, και έτσι έγινε.

Ο διεθνής φόργουορντ του Θρύλου κατά την έξοδό του μαζί με τους Προέδρους του Θρύλου, δίχως να μπορεί να κρύψει την χαρά του υπογράμμισε: «Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά και θα είμαστε μαζί εδω για ακόμη τρία χρόνια». Αμέσως τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος λακωνικά αλλά άκρως… περιεκτικά δήλωσε πως «όλα είναι καλά και πως έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει».

Στην συνέχεια, πριν αποχωρήσει, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τα συναισθήματά του:

«Νιώθω πολύ όμορφα! Μιλήσαμε πολύ ώρα σε εξαιρετικό κλίμα. Αρχικά βέβαια να σας ευχαριστήσω που περιμένατε μέσα στον ήλιο! Κάναμε μία πολύ όμορφη κουβέντα και σίγουρα όλοι μας καταλάβαμε τα λάθη μας, είδαμε τι έφταιξε και γιατί δεν πήραμε τον τίτλο. Με ευχαρίστησε ο τρόπος που μιλήσαμε και συμφωνήσαμε σχεδόν αμέσως για την παραμονή μου στον Ολυμπιακό για την επόμενη τριετία. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη η χαρά και κατά πως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον θα κλείσω την καριέρα μου εδώ»!

Ο Πρίντεζης υπέγραψε για ακόμα τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό!

Πηγή: redaroume

Ανανέωση Γιώργου Πρίντεζη 14/6/2017

olymbic idea