ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 August, 2023 - 00:52

Categories: 

Γιοβάνοβιτς: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα (0-1) του Παναθηναϊκού και τον αποκλεισμό του από την Μπράγκα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξήγησε πως υπήρχαν όλες οι συνθήκες για να ανατρέψει η ομάδα του το σκορ του πρώτου αγώνα, συμπληρώνοντας ότι αδίκησε τον ευατό της.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός σ' αυτό το επίπεδο και είναι κάτι που δημιουργεί ικανοποίηση στις τάξεις των «πρασίνων».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για:

-το ματς: «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Υπήρχαν όλες οι συνθήκες να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με αρκετά μεγάλο ρυθμό. Η Μπράγκα μάς ανάγκασε να κυνηγάμε τις δεύτερες μπάλες. Είχαμε φάσεις, στις οποίες δεν πήραμε καλές αποφάσεις, είχαμε αρκετές φάσεις για γκολ».

-το ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιότητα στα προκριματικά: «Είναι αυτό που μας ικανοποιεί. Είμαστε ομάδα που είναι ανταγωνιστική σε αυτό το επίπεδο. Οι εμπειρίες μας από αυτά τα δύο ματς ειδικά σήμερα, μας αφήνουν μια πικρία. Επικρατεί απογοήτευση, περιμέναμε πράγματα στο σημερινό παιχνίδι, προσπαθήσαμε, είχαμε και πολύ μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο. Ο στόχος μας ήταν η πρόκριση στο Champions League και ότι το χάνεις αδικώντας λίγο τον εαυτό σου...»

 

Ομάδα: