ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 August, 2023 - 22:32

Categories: 

Γιοβάνοβιτς: «Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε κόντρα στην Μπράγκα»

Στην Μπράγκα είναι το μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την εμφάνιση της ομάδας του και έστρεψε αμέσως την προσοχή του στο ερχόμενο παιχνίδι για τα play offs του Champions League.

«Ήταν σημαντικό που ήμασταν σοβαροί, μετά τα ευρωπαϊκά ματς. Το ζητούμενο ήταν να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα σε μία ομάδα, η οποία μας έχει βάλει δύσκολα. Τώρα θα κοιτάξουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Για τη ρεβάνς με την Μπράγκα, είπε: «Μέχρι τώρα κάναμε μία τεράστια προσπάθεια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε και με αρκετά μεγάλη ψυχραιμία περιμένουμε αυτό το παιχνίδι»

Ομάδα: