ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

13 March, 2022 - 00:23

Γιουβέντους και Μίλαν έβαλαν φωτιά στις πρώτες θέσεις!

Η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα της Serie A , Σαλερνιτάνα , υποδέχθηκε την Σασουόλο στο «Στάντιο Αρέχι» με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με 2-2. Ο Μπονατσόλι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 8ο λεπτό αλλά η Σασουόλο ήταν αυτή που έκλεισε προηγούμενη το πρώτος μέρος , αφού ισοφάρισε με τον Σκαμάκα στο 20’ και έκανε 2 τα τέρματα της (1-2) στο 30’ με τον Τραορέ.

Ο Ρασπαντόρι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από πλευράς φιλοξενούμενων στο 59’ και έτσι η Σαλερνιτάνα εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ με τον Τζούριτς στο 81’. Η Σαλερνιτάνα έμεινε ουραγός με 16 βαθμούς και η σωτηρία της εδώ και καιρό μοιάζει πολύ χλωμή ενώ απ’ την άλλη πλευρά η Σασουόλο έμεινε 10η με 40 βαθμούς. 

 

 

Σπέτσια - Κάλιαρι 2-0 

 

Η Σπέτσια επικράτησε με 2-0 της Κάλιαρι στο «Στάντιο Αλμπέρτο Πίκο» σε ένα δυνατό παιχνίδι που αφορούσε τις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας. Ο Έρλικ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 55’ και ο Μανάι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Σπέτσια στο 74ο λεπτό. Ο Ντάνι Βέρντε (πρώην παίκτης της ΑΕΚ) , αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι από πλευράς γηπεδούχων στο 36’ αλλά «ρέφαρε» κάπως το λάθος του με την ασίστ του στο 1ο γκολ της ομάδας του. 

 

Σαμπντόρια - Γιουβέντους  1-3 

 

Η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Σαμπντόρια (Λουίτζι Φεράρις) με 1-3 και έβαλε φωτιά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Γιοσίντα με αυτογκόλ έγραψε το 0-1 για την «Μεγάλη Κυρία» που έκανε 2 τα τέρματα της με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοράτα στο 34ο λεπτό. Η Σαμπντόρια ήταν καλύτερη στο 2ο μέρος , πίεσε και κέρδισε πέναλτι στο 74ο λεπτό στο οποίο αστόχησε ο Καντρέβα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 84ο λεπτό με τον Σαμπίρι αλλά στο 88’ ο Μοράτα με το 2ο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 1-3. 

 

 

Μίλαν - Έμπολι

 

Η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Έμπολι στο «Σαν Σίρο» με γκολ του Καλούλου στο 19ο λεπτό και πλέον βρίσκεται στη κορυφή της Serie A με 63 βαθμούς , στο +5 απ’ τη δεύτερη Ίντερ (που έχει και 2 παιχνίδια λιγότερα) , στο +6 απ’ την 3η Νάπολι και στο +7 απ’ την 4η Γιουβέντους. 

 

 

Η 29η αγωνιστική του Campionato συνεχίζεται αύριο (13/02) με τις αναμετρήσεις : 

 

Φιορεντίνα - Μπολόνια (13:30)

Βερόνα - Νάπολι (16:00)

Ατάλαντα - Τζένοα (16:00)

Ουντινέζε - Ρόμα (19:00) 

Τορίνο - Ίντερ (21:45) 

 

και ολοκληρώνεται με το Λάτσιο - Βενέτσια το βράδυ της Δευτέρας στις 21:45.