ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

11 March, 2022 - 01:17

Γιουλ απ’ τα παλιά έπνιξε τη Μιλάνο στη παράταση!

Η Ρεάλ υποδέχθηκε την Αρμάνι στο «WiZink Center» , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια τεράστια νίκη στη παράταση με 92-88 και έδειξε ότι δύσκολα θα χάσει τη 2η θέση από τους σκληροτράχηλους Ιταλούς (χωρίς τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ) που με νίκη θα βρίσκονταν εκείνοι 2οι. 

Η διαφορά κυμαινόταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι στη μια επίθεση με τη Μιλάνο να παίρνει μια διαφορά 7 πόντων 3 λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διαρκείας αλλά ο Γιουλ με ένα μεγάλο σουτ έστειλε το ματς στην παράταση αφού προηγήθηκαν 2 εύστοχες βολές του Τόμκινς και δίποντο του Ντεκ έτσι ώστε να ισοφαρίσει η «Βασίλισσα» και το ματς να πάει στο έξτρα πεντάλεπτο. Ο Σέρχιο Γιουλ δεν σταμάτησε να βάζει ούτε στη παράταση και με δικό του σόου έκανε το 90-83 , με 3 λεπτά να απομένουν στο ρολόι. Η Αρμάνι πάλεψε στο τελευταίο τρίλεπτο αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πατήσει στη 2η θέση για πρώτη φορά μετά τις πρώτες αγωνιστικές και να αφήσει 3η τη Ρεάλ.

Ο Σέρχιο Γιουλ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και ήταν ο MVP , με τον Γιαμπουσέλε να προσθέτει 16 πόντους και τον Ντεκ 15 για τους «Μερένχες» , ενώ από πλευράς Αρμάνι κορυφαίοι ήταν ο Χολ με 21 πόντους και ο Μέλι με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ. 

Η Ρεάλ βρίσκεται 2η στο 17-6 πλέον και η Αρμάνι 3η στο 16-7 με τον Ολυμπιακό να χάνει την ευκαιρία στο Βερολίνο να ισοβαθμήσει στη 3άδα με την Αρμάνι.