ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 November, 2023 - 15:32

Categories: 

Γκολ σε 23 ομάδες ο Φορτούνης!

Μπήκε στο πάνθεον ο Κώστας Φορτούνης με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε μία βραδιά όπου κανείς στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν θα θέλει να θυμάται, έβαλε το όνομά του στους κορυφαίους της ιστορίας του Θρύλου, αφού εκτός του γεγονότος ότι έφτασε τις 96 τελικές πάσες ξεπερνώντας τον ρέκορντμαν και εμβληματικό αρχηγό Πρέντραντ Τζόρτζεβιτς πανηγύρισε το πρώτο του γκολ απέναντι στον [Δικέφαλο[ του Βορρά. 

Με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να γίνεται αισίως η 23η ομάδα κόντρα στην οποία ο Θεσσαλός άσος βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Τα περισσότερα είναι απέναντι στην ΑΕΚ, με την οποία έχει 8 γκολ σε 23 αγώνες, ενώ ακολουθούν η παλιά του ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης στον οποίο έχει 7 γκολ σε 12 ματς και ο ΠΑΣ Γιάννινα με 7 γκολ σε 14 ματς.

Δεν έχει βρει δίχτυα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (6 ματς), στην Καβάλα (2 ματς), στον Πανσερραϊκό (2 ματς), στον Ολυμπιακό Βόλου (1 ματς) και στον Ολυμπιακό με τον οποίο βρέθηκε αντιμέτωπος δύο φορές ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κώστας Φορτούνης σημείωσε το 71ο του τέρμα με τον Ολυμπιακό στη Super League και πλησίασε τον Αριστείδη Παπάζογλου που βρίσκεται στην 7η θέση των σκόρερ όλων των εποχών με 72 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρθενικό του γκολ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα ο Κώστας Φορτούνης το σημείωσε στις 6 Δεκεμβρίου 2014 στην εντός έδρας ισοπαλία των ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2)

 

Ομάδα: