ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 October, 2023 - 22:39

Categories: 

Γκραντ: «Έχουμε προετοιμαστεί για την καυτή ατμόσφαιρα»

Ο Τζέρεμι Γκραντ τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνωρίζουν τη ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουν στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πως ξέρουν καλά την τουρκική ομάδα, αφού την έχουν παρακολουθήσει διεξοδικά και ξέρουν τι χρειάζεται να κάνουν για να νικήσουν, ενώ αναφέρθηκε στη δική του απόδοση μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Γι’ αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Ξέρω ότι αύριο θα επικρατεί μια “τρελή” ατμόσφαιρα, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε παρακολουθήσει τη Φενέρ, ξέρουμε πως παίζει, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε».

Όσο για τη δική του παρουσία, είπε: «Εγώ κάθε φορά θα κάνω το παιχνίδι μου. Ο προπονητής μου μού έχει δείξει ότι με εμπιστεύεται, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και εγώ θα κάνω πάντα ότι μου ζητούν για να νικά η ομάδα».

Ομάδα: