ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 May, 2023 - 13:37

Categories: 

Γουόκαπ: «Ίσως αλλάξω το όνομα σε Τόμας Γουοκαπόπουλος!»

Τεράστια σε αξία νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης στην «UlkerArena» επί της Φενέρμαπχτσε χάρη στο BuzzerBeaterτρίποντο σουτ νίκης του Κώστα Σλούκα στο τέλος. Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο basketnews για την περίφημη φάση και τόνισε ότι ήταν σουτ λύτρωσης, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός της έκδοσης του  ελληνικού διαβατηρίου.

 

 «Ήταν απλά μια κακή συνεννόηση. Ο Πιερ επέστρεψε μπροστά μου. Εγώ είχα αρχίσει να δίνω την πάσα. Ο Μπαρτζώκας κάλεσε τάιμ άουτ, με κάτι λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα να απομένουν. Οι οπαδοί της Φενέρ είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν, αλλά ο Σλούκας είχε άλλη άποψη.

 

Δόξα τω Θεώ, ο Σλούκας έκανε το σουτ. Με έσωσε. Ήταν σουτ λύτρωσης, 100%. Έτρεχα προς τον Σλούκα και φώναζα 'σε ευχαριστώ Σλου, σε ευχαριστώ'. Τον φίλησα και τον ευχαρίστησα».

 

Για το ελληνικό διαβατήριο: «Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή για αυτό. Εγώ έκανα τα χαρτιά μου και ήλπιζα να πάρω το διαβατήριο. Ίσως αλλάξω το όνομά σε Τόμας Γουοκαπόπουλος. Ακούγεται όμορφο».

 

Ομάδα: