ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 October, 2023 - 00:29

Categories: 

Γουόκαπ: «Κάνουμε πολλά λάθη και πρέπει να το διορθώσουμε».

 

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε του Ολυμπιακού στην δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, με τον Τόμας Γουόκαπ να μιλάει στη NOVA μετά το τέλος του ματς και να στέκεται στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι Καταλανοί. Στάθηκε στην κίνηση της ομάδας του στην επίθεση, αλλά και στα πολλά λάθη που έγιναν.

«Ο τρόπος που εκτελούσαμε στα τελευταία πέντε λεπτά. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, η Μπαρτσελόνα έβαλε τα σουτ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε κούραση και απουσίες, αλλά στο τέλος θα έπρεπε να έχουμε καλύτερες αποφάσεις. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Ήμασταν μπροστά στο σκορ στο τελευταίο πεντάλεπτο και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά παίξαμε άτσαλα», ανέφερε στην αρχή.

 

Για την εμφάνιση του: «Είναι δύσκολο για τον playmaker. Παίρνει αποφάσεις, βάζει και τους άλλους στο παιχνίδι. Σίγουρα έβαλα κάποια σουτ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο πλέιμεικερ πρέπει να είναι ηγέτης. Αυτό που θα άλλαζα στο παιχνίδι είναι η κίνησή μας στην επίθεση και οι επιλογές μας. Κάνουμε πολλά λάθη και πρέπει να το διορθώσουμε».

 

Ομάδα: