ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 April, 2022 - 13:05

Categories: 

Γράφει ιστορία ο Πρίντεζης

 

Όλα τα ρεκόρ που έχει μπροστά του δείχνει ικανός να καταρρίψει ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο 37χρονος διεθνής φόργουορντ κι αρχηγός του Ολυμπιακού κόντρα στον Προμηθέα συμπλήρωσε αισίως 380 παρουσίες στην Α1 και αναρριχήθηκε στην 25η θέση όλων των εποχών από καταβολής Α’ Εθνικής και στην 16η από καταβολής επαγγελματικού Πρωταθλήματος (σ.σ. από το 1992-1993) αφήνοντας πίσω του  τον Αντώνη Ασημακόπουλο.

 

Στην αντίστοιχη λίστα του επαγγελματικού Πρωταθλήματος ο αρχηγός του Ολυμπιακού βάζει πλώρη για τη 15άδα αφού ο Μίλαν Τόμιτς που είναι στη 15η θέση, απέχει μόνο πέντε παιχνίδια. Όπως όλα δείχνουν ο «Πριντ» θα ξεπεράσει τον επί σειρά ετών παίκτη της ομάδας και νυν προπονητή του Περιστερίου, μέσα από την προημιτελική φάση των πλέι οφ.

Παράλληλα σήμερα ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε ο 17ος ριμπάουντερ στην ιστορία της Stoiximan Basket League. Με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 1.517 στην κατηγορία ξεπερνώντας τον Αντώνη Φώτση που είχε 1.515.