ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

23 November, 2018 - 10:39

Categories: 

Δέκα αθλήτριες του Ολυμπιακού στην Εθνική Πόλο Γυναικών

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο αιμοδότη όλων των Εθνικών συγκροτημάτων ανεξαρτήτως ηλικιών και φύλου αποδεικνύεται περίτρανα από τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας Πόλο γυναικών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης  κάλεσε μια «ντουζίνα» πολίστριες του Ολυμπιακού, για το καμπ προετοιμασίας, ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με αντίπαλο τη Ρωσία, το οποίο θα διεξαχθεί στα Βοτσαλάκια του Πειραιά, και συγκεκριμένα στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος».

 Η προετοιμασία αυτή θα γίνει στο πλαίσιο του επερχόμενου αγώνα της Ελλάδας με αντίπαλο την Ρωσία, για την προκριματική φάση του Europa Cup, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στην πόλη της Πάτρας, την 1η Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού οι: Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Άλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χριστίνα Τσουκαλά και Βασιλική Πλευρίτου.

 

Οι υπόλοιπες 13 αθλήτριες που κλήθηκαν από τον Γιώργο Μορφέση για προετοιμασία ενόψει του αγώνα για την προκριματική φάση του Europa Cup είναι οι: Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιόνη, Αναστασία Λούδη, Άλκηστη Μπενέκου, Έφη Κατσιμπρή, Αννα Μαμόγλου, Ιουλία Κοντονή και Βασιλική Δούλη.

 

 

 

olymbic idea