ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

9 November, 2017 - 03:49

Categories: 

Δίχως μουσικά όρια

Όταν αγαπάς τον ρυθμό που μπορεί να σε μαγέψει και να σε ταξιδέψει αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα events της πόλη μας τις νύχτες.

 

Haig Yazdjian Quartet@The Zoo

Το Zoo έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον δεξιοτέχνη μουσικό Haig Yazdjian, έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς που έδωσαν το στίγμα τους στην ελληνική world-jazz σκηνή.

Ένα μουσικό οδοιπορικό με κοινή αναφορά την Ανατολή, από τη Μικρασία, μέχρι τα βάθη της, αλλά και τραγούδια και σκοποί από διαφορετικούς τόπους και εποχές μέσα από ένα παιχνίδι εναλλαγής φωνών.

Μαζί του οι μουσικοί:

Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο)

Νίκος Καλαντζάκος (πιάνο)

Θάνος Χατζηαναγνώστου (τύμπανα)

The Zoo

Ζωοδόχου Πηγής 45 Τηλέφωνο: 2106745375

9 Νοεμβρίου 2017

Στις:21:00

 

Venus Volcanism & In Atlas – Anna Vs June@«girlz make noiz»

Το Skrow Theater πειραματίζεται σε ένα ακόμα Skrow Concert. Υποδέχεται για πρώτη φορά δύο γυναικεία νεοσύστατα σχήματα ηλεκτρονικής μουσικής. Μια συνάντηση ψηφιακού, αναλογικού ήχου με αιθέρια και punk φωνητικά θα προσδώσουν αυτήν τη φορά στον θεατρικό χώρο μια αιχμηρή βιομηχανική ατμόσφαιρα. Τρεις γυναικείες παρουσίες εμπνευσμένες από techno, post punk μέχρι και παραδοσιακή μουσική θα ανεβάσουν την ένταση, θα χαμηλώσουν τις συχνότητες και θα μας προσκαλέσουν να χορέψουμε στο σκοτάδι.

Οι Venus Volcanism & In Atlas είναι το μουσικό σχήμα της Ελληνίδας Venus Volcanism και της Δανής In Atlas. Anna Vs June είναι το μουσικό πρότζεκτ της Άννας Παπαϊωάννου.

Διάρκεια: 2 ώρες (με διάλειμμα)

Skrow

Αρχελάου 5 Τηλέφωνο: 2107235842

10 Νοεμβρίου 2017

Στις:21:00

Ένα μουσικό ταξίδι σε περιμένει,όποιο event και να επιλέξεις,enjoy!

πηγή athina984.gr

olymbic idea