ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 August, 2023 - 17:38

Categories: 

Δανεικός στην Ροζάριο Σέντραλ ο Λοβέρα

Η ώρα του επαναπατρισμού έφτασε για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του και την ομάδα από την οποία τον πήρε ο Ολυμπιακός, Ροσάριο Σεντράλ. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «lacapital», ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αργεντινή, ώστε να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί, ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Η συμφωνία που δεσμεύει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές όπως προκύπτει αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και θα αφορά μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024. Ο παίκτης φέρεται να είχε προσεγγιστεί και νωρίτερα από την πρώην ομάδα του, ωστόσο αρχικά επιθυμούσε να παραμείνει στην Ευρώπη. Φαίνεται, πάντως, πως άλλαξε γνώμη.

Ο Λοβέρα ήρθε στον Πειραιά το 2019 με μεταγραφή 3,3 εκατομμυρίων ευρώ ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να βρει θέση στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου έκανε μόλις 26 εμφανίσεις, σκοράροντας 2 γκολ. Από το 2020 ως το 2023, βέβαια, παρ

 

Ομάδα: