ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 September, 2022 - 15:05

Categories: 

Δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης ο Ζινκερνάγκελ

 

Τελικά το κεφάλαιο Ζίνκερναγκελ που άνοιξε για τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, κλείνει προσωρινά. Ο Δανός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Ελλάδας και των «ερυθρολεύκων». Ναι μεν σημείωσε δύο γκολ στην Ευρώπη, αλλά δεν είχε εγκλιματιστεί 100%. Δεν είχε προσαρμοστεί όπως έπρεπε. Έτσι, αποχωρεί για τη φετινή σεζόν. Ο Ζίνκερναγκελ δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης.

Μετά και το «κόψιμο» του από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, για τις αναμετρήσεις του Europa League, ο Δανός μπήκε σε μια διαδικασία να αναζητήσει κάτι άλλο. Τελικά αυτό βρέθηκε στο Βέλγιο. Πιο συγκεκριμένη στη Σταντάρ Λιέγης. Η βελγική ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη και τα βρήκε με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Καθώς ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ένα γεμάτο ρόστερ, με πολλές λύσεις σε αυτές τις θέσεις. Πλέον, ο Δανός θα αποχωρήσει για το υπόλοιπο της σεζόν για την ομάδα της Λιέγης.