ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 December, 2023 - 18:44

Categories: 

Δεν έχει κάτι το ανησυχητικό ο Σιμάνσκι

Η αποστολή της ΑΕΚ διανυκτέρευσε στο Άμστερνταμ μετά τη χθεσινή ήττα από τον Άγιαξ (3-1) που σήμανε και το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής της περιπέτειας. Το πρωί η ομάδα έκανε αποκατάσταση στο προπονητικό κέντρο του «Αίαντα» και εν συνεχεία πήρε το δρόμο για το αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσει για την Αθήνα.

Όσον αφορά στον Νταμιάν Σιμάνσκι, που δέχτηκε μια κλωτσιά χαμηλά στο πόδι κοντά στον αχίλλειο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, δεν φαίνεται να έχει κάτι πολύ σοβαρό. Από την αυριανή προπόνηση θα υπάρχει πιο ασφαλής εικόνα για την κατάσταση του Πολωνού, αλλά και για να διαπιστωθεί σε τι φάση βρίσκονται οι Πινέδα, Αραούχο και Πόνσε εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (17:00). Το βέβαιο είναι πως διαθέσιμος θα είναι ο Γκατσίνοβιτς (τιμωρημένος) και οι Φαν Βέερτ, Ζίνι και Κάλενς (εκτός ευρωπαϊκής λίστας), που χθες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής

Ομάδα: