ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 September, 2023 - 15:10

Categories: 

Δεν βρίσκει ξένο διαιτητή η ΕΠΟ για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Μπορεί όλα τα βλέμματα σήμερα να βρίσκονται στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, αλλά ήδη προκύπτουν «σύννεφα» για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League (21:00).

Η ΕΠΟ φέρεται να αδυνατεί να βρει ξένο διαιτητή υψηλού επιπέδου για να του αναθέσει να διευθύνει την μεγάλη αναμέτρηση της Λεωφόρου, τη στιγμή που οι ομάδες του Big 4 έχουν κάνει σαφές πως όλα τα ντέρμπι μεταξύ τους θα πρέπει να «σφυρίζονται» από ξένους διαιτητές και επ’ ουδενί από Έλληνες. Όλα αυτά κι ενώ το παιχνίδι διεξάγεται ημέρα Δευτέρα και-θεωρητικά-πολλοί κορυφαίοι διαιτητές θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμοι έχοντας διευθύνει αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, η πλευρά της ΑΕΚ με διαρροή της τονίζει πως έχουν φτάσει στα αυτιά της ΠΑΕ πως δρομολογείται ορισμός Έλληνα διαιτητή για την Δευτέρα και αυτό-όπως τονίζει-βρίσκει κάθετα αντίθετους τους «κιτρινόμαυρους» που περιμένουν να ισχύσουν όσα έχουν συμφωνηθεί για τα ντέρμπι με τους υπόλοιπους «μεγάλους».

Σημειώνεται πως στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε ξένος διαιτητής elite (ο Πορτογάλος Αρτούρ Σοάρες Ντίας) με παρέμβαση του ίδιου του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ενώ παρότι ο τελευταίος είχε μεσολαβήσει για να έρθει ξένος και στο ΠΑΟΚ-Άρης, τελικά ορίστηκε ο Έλληνας Παπαπέτρου.