ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 December, 2023 - 19:23

Categories: 

Δεν φεύγει από την Ρίβερ Πλέιτ ο Παλαβεσίνο

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό είναι, μεταξύ άλλων, ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο.

Εκείνο που προέκυπτε είναι πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωσή του για να πλαισιώσει τον Σαντιάγο Έσε και τον Μαντί Καμαρά στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.

Το συμβόλαιο του 27χρονου μέσου λήγει τον Δεκέμβριο του 2025, όμως ήδη έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του στη Ρίβερ Πλέιτ, αφού υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από τη Σαν Λορέντσο.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ, αφού ο Αργεντινός άσος μίλησε στο TNT Sports, με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν θέλει να παραμείνει στους «εκατομμυριούχους».

«Ναι. Το βλέπεις αυτό και δεν θέλεις να φύγεις. Οι οπαδοί, τους οποίους τους ευχαριστούμε πάντα για την αγάπη που μας δίνουν. Το να παίζεις πάντα στο Μονουμεντάλ, με 85 χιλιάδες κόσμο, δεν είναι φυσιολογικό, οπότε πρέπει να είμαστε ευγνώμονες», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Ροζάριο Σεντράλ για το Trofeo De Campeones.

Ομάδα: