ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 December, 2023 - 21:05

Categories: 

Δεσμεύει μέχρι το τέλος της σεζόν τον Άλστον ο ΠΑΟΚ

Στο δυναμικό του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν θα παραμείνει ο Τζάστιν Αλστον. 

 

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον «Δικέφαλο» στις αρχές Νοεμβρίου με συμβόλαιο ενός μήνα, για να καλύψει το διάστημα απουσίας του τραυματία Τζαμάνι ΜακΝίς, αφενός ικανοποιεί τα μέγιστα με την παρουσία του στην ομάδα και αφετέρου εκτιμάται πως λειτουργώντας ως δίδυμο με τον ΜακΝίς θα προσδώσει μεγαλύτερη δυναμική στους «ασπρόμαυρους». Επιπρόσθετα, ο τελευταίος φαίνεται πως δύσκολα θα καταστεί εφικτό να μπει ξανά στα πλάνα του Φώτη Τακιανό πριν την έλευση του 2024. 

 

Όλα τα παραπάνω, οδήγησαν τους ιθύνοντες της ΚΑΕ να καταλήξουν σε συμφωνία με τον Αλστον για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα.

 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη από το Βελιγράδι, μετά το ματς που έδωσε στη σέρβικη πρωτεύουσα, για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ (13/12) και λείποντας από τη βάση του συνολικά 6 μέρες, καθώς προηγήθηκε και η εκτός έδρας μάχη, για την Basket League, κόντρα στον Παναθηναϊκό (10/12). 

 

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα μπουν αύριο το μεσημέρι στο γήπεδο για προπόνηση, βάζοντας αρχή στην προετοιμασία τους για το, εντός έδρας, ευρωπαϊκό παιχνίδι, την προσεχή Τετάρτη (20/12), με αντίπαλο τη Γαλατασαράι.

 

Ομάδα: