ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 August, 2023 - 22:21

Categories: 

Δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού οι Αράο και Σένκεφελντ

Ένα μεγάλο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που δίνει στην Πορτογαλία τον πρώτο από τους δύο αγώνες playoffs του Champions League κόντρα στην Μπράγκα (23/8, 22:00).

Ενόψει αυτού του αγώνα, οι «πράσινοι» προχώρησαν σε δύο ακόμη αλλαγές στην ευρωπαϊκή τους λίστα, μετά από αυτή του Αϊτόρ, που πήρε τη θέση του Eνίς Τσόκαϊ.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, οι Γουίλιαν Αράο και Μπαρτ Σένκεφελντ προστέθηκαν στη λίστα για τα ματς κόντρα στους Πορτογάλους, στη θέση των Λάζλο Κλέινχεϊσλερ και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, αντίστοιχα.

Ο Βραζιλιάνος νέος αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα με τους «πράσινους» και μπήκε στην αποστολή ώστε να βοηθήσει αν χρειαστεί και να πάρει παιχνίδια. Από την άλλη, ο Ολλανδός στόπερ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, αν και πιθανότατα δεν θα παίξει ως βασικός αλλά θα κληθεί να δώσει λύσεις από τον πάγκο, αν αυτές είναι απαραίτητες

Ομάδα: