ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 February, 2023 - 16:45

Categories: 

Δηλώθηκε ο Τόμας αντί του Γουόλτερς στις εγχώριες διοργανώσεις από τον Παναθηναϊκό

Ο Ματ Τόμας δηλώθηκε αντί του Νέιτ Γουόλτερς στον ΕΣΑΚΕ για τις εγχώριες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Έτσι ο νεοαποκτηθείς σούτινγκ γκαρντ θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα σήμερα απέναντι στον Προμηθέα, ενώ όλα δείχνουν πως θα παίξει και στο Final 8 Κυπέλλου.

Αυτή τη στιγμή, οι επτά ξένοι που είναι δηλωμένοι (με τους έξι να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ελλάδα) είναι οι Πάρις Λι, Ματ Τόμας, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις και ο Άντριου Άντριους που... αρνείται να αποχωρήσει και έτσι καπαρώνει μια θέση. Συνεπώς, εκτός ροτέισον για την Ελλάδα, πρωτάθλημα και Final 8 δηλαδή, είναι μέχρι νεωτέρας οι Νέιτ Γουόλτερς και Μάριους Γκριγκόνις.

 

 

Προφανώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αποφασίσει να βασιστεί στον Πάρις Λι στη θέση «1» με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και κατά συνθήκη τον Ματέους Πονίτκα, που έχει παίξει ως πλέι μέικερ και στη Ζενίτ παλαιότερα.

Ομάδα: