ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 March, 2023 - 17:28

Categories: 

Διάψευση Μπαλτάκου για τους ισχυρισμούς του Άρη

Ο Τάκης Μπαλτάκος διέψευσε τους ισχυρισμούς του Θόδωρου Καρυπίδη περί απαξιωτικών σχολίων που έκανε για τον ίδιο και τον Άρη έπειτα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να υποστηρίζει μάλιστα πως δεν θα έπρεπε να σηκώσει το τηλέφωνο.

 

Το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" βρήκε τον Δικέφαλο νικητή με σκορ 2-1 με ανατροπή, με τους ανθρώπους του Άρη να έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία και να τα εκφράζουν μέσω ανακοίνωσης.

 

Τα συγκεκριμένα παράπονα θέλησαν να τα μεταφέρουν στον Τάκη Μπαλτάκο, με τους κίτρινους να εκδίδουν ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (19/03) και να καταγγέλουν πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε απρεπείς χαρακτηρισμούς -κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας του με τον Θόδωρο Καρυπίδη- τόσο για για τον πρόεδρο της ομάδας όσο και για το σύλλογο.

 

Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια να τοποθετηθεί ο Τάκης Μπαλτάκος, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να παραχωρεί συνέντευξη την Δευτέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Metropolis 99,5" και να προχωράει σε διάψευση των όσων κατήγγειλαν οι άνθρωποι του Άρη περί μειωτικών σχολίων για την ομάδα τους και τον πρόεδρό της..