ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 December, 2023 - 19:23

Διέλυσε την Καρδίτσα ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός!

Ξεκούραστος Παναθηναϊκός AKTOR πριν τα… ζόρια!

Οι «πράσινοι» χωρίς να συναντήσουν καμία δυσκολία νίκησαν με σκορ 77-53 την Καρδίτσα, διατηρώντας το αήττητο (9-0) στη Stoiximan Basket League, πριν τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας με Εφές στην Τουρκία (5/12) και Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (7/12).

 

 

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έλεγξε από την αρχή το παιχνίδι, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον Τούρκο τεχνικό να ξεκουράσει τους βασικούς του, καθώς Γκραντ, Γκριγκόνις έπαιξαν ελάχιστα, ο Μήτογλου δεν αγωνίστηκε καν και ο Λεσόρ έμεινε εκτός δωδεκάδας.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Λεσόρ και τη δική του παρουσία στο βασικό σχήμα, μετρώντας 20 πόντους μαζί με 8 ριμπάουντ και 3 τάπες. Πολύ μεστή εμφάνιση από τον Λούκα Βιλντόσα με 15 πόντους και 8 ασίστ, ενώ 10 πόντους μέτρησε ο Παναγιώτης Καλαΐτζάκης, μαζί με 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Αγωνίστηκε μετά από καιρό ο Κάιλ Γκάι, που είχε όμως 4 λάθη και 0/4 τρίποντα.

Από πλευράς της Καρδίτσας, που έπεσε στο 1-8, ξεχώρισε με 10 πόντους ο Γιώργος Καμπερίδης, όσους είχε και ο Μίτσελ Σμιθ, ενώ 9 πόντους μαζί με 7 ριμπάουντ μέτρησε ο Βασίλης Χρηστίδης.

Το ματς

Ομάδα: