ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 December, 2023 - 18:46

Categories: 

Διέλυσε τον Μακεδονικό και ανέβηκε πεντάδα ο Ηρακλής

Έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί του και πάτησε πεντάδα ο Ηρακλής!

Ο Γηραιός επικράτησε με 5-1 του Μακεδονικού για τη 14η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που βρήκε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό και στη συνέχεια ήταν κυριαρχικός μέχρι το τέλος.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, έδωσαν συνέχεια σε πέμπτο ματς στο αήττητο σερί τους (τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες), αφήνοντας τους ηττημένους στην τρίτη θέση με 20 πόντους.

Ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα μόλις στα 44 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με το υπέροχο γκολ του Κούστα, ενώ στο 28' υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή επειδή η βοηθός Κοτανίδου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η εικόνα του παιχνιδιού στη συνέχεια δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι και να πετυχαίνουν το 2-0 στο 42' με τον Χρουσιέλ.

Στο 45' ο Μακεδονικός μείωσε σε 2-1 με τον Μπουλάτοβιτς, όμως, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς. Μόλις 25 δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη του δευτέρου μέρους ο Κούστα απείλησε με δοκάρι, ενώ στο 48' ο Βιτλής σημείωσε το 3-1 για τον Ηρακλή.

Στο 50' ο Σπυριδάκης με ωραία ενέργεια πέτυχε το 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε Στοΐσεβιτς με κεφαλιά στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι της σημερινής ημέρας (18/12), ο ΠΑΟΚ Β' πήρε εκτός έδρας «τρίποντο» με 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου και επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο σερί ήττες από Λεβαδειακό και Νίκη Βόλου.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην 6η θέση με 16 πόντους, ισοβαθμώντας με τον Ηρακλή, ενώ οι ηττημένοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς.

 

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και η ένταση, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν το γκολ της νίκης στο 72' με τον Αργύρη Δαρέλα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο 16/12

Καμπανιακός-ΑΕΛ 0-2

(65’ Παπαγεωργίου, 79’ Πεντρόσο)

Κυριακή 17/12

Αιολικός-Κοζάνη 0-0

ΑΕΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Δευτέρα 18/12

Ηρακλής-Μακεδονικός 5-1

(1' Κούστας, 42' Χρουσιέλ, 48' Βιτλής, 50' Σπυριδάκης, 90+3' Στοΐσεβιτς - 45' Μπουλάτοβιτς)

Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β 0-1

(72' Δαρέλας)