ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

16 June, 2017 - 02:45

Categories: 

Διαφημιστική προβολή της Αλοννήσου στην Ιταλία

Ταξίδι εξοικίωσης δημοσιογράφων από την Ιταλία διοργάνωσε ο Δήμος Αλοννήσου, με στόχο να δοθεί δημοσιότητα στο νησί, μέσα από αφιερώματα στην εφημερίδα «Quotidiano di Sicilia» και το τουριστικό website «TheTravelNews.it».

«Here in Alonissos we are spending an amazing time!», είναι ένα από τα πολλά εγκωμιαστικά σχόλια που εισέπραξε ο προορισμός κατά τη παραμονή των Ιταλίδων δημοσιογράφων, Nicoletta Fontana και Roberta Nicosia στην Αλόννησο, από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2017. Οι δύο έγκριτες ταξιδιωτικές συντάκτριες που ειδικεύονται, μεταξύ άλλων, στον τουρισμό πολυτελείας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εξωτικές παραλίες του νησιού, να γευτούν την τοπική κουζίνα, να περιπλανηθούν στα γραφικά χωριά και να επισκεφθούν το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου.

Με κυκλοφορία περίπου 22.000 φύλλων και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, η εφημερίδα κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις αναγνωσιμότητας στη Σικελία και τη Νότια Ιταλία. Πλαισιωμένο από κορυφαία στελέχη και ταξιδιωτικούς συντάκτες, το τουριστικό website «TheTravelNews.it» εστιάζει, μεταξύ άλλων, σε ταξιδιωτικούς προορισμούς, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον περίπου 120.000 επαγγελματιών και ταξιδιωτών μέσα από το επικαιροποιημένο website, το δημοφιλές newsletter και τα ταχέως αναπτυσσόμενα social media με χιλιάδες followers.

Σημειώνεται, ότι η Νότια Ιταλία βρίσκεται στο «στόχαστρο» του ελληνικού τουρισμού, καθώς απευθείας πτήσεις στηρίζουν τη συγκεκριμένη αγορά, ενώ οι πολιτισμικοί δεσμοί της Σικελίας με την Ελλάδα αποτελούν σημαντικό εφόδιο.

πηγή Αθήνα 9.84

olymbic idea