ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 November, 2023 - 19:08

Categories: 

Διευθυντής Ίντερ για Λουκάκου: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός»

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» ως αντίπαλος της Ίντερ φορώντας τη φανέλα της Ρόμα και γνώρισε, όπως ήταν αναμενόμενο, έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους των «νερατζούρι». Μάλιστα, ο Βέλγος φάνηκε να επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα του γηπέδου, καθώς ήταν αρνητικός καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και η ομάδα του ηττήθηκε στο τέλος με 1-0.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του Βέλγου στο μέρος που δοξάστηκε και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας το 2021, ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, μίλησε για την απαράδεκτη -όπως χαρακτήρισε- στάση του Λουκάκου στις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού.

«Οι συμφωνίες μπορεί να χαλάσουν, αλλά ο σεβασμός πρέπει να υπάρχει πάντα. Είναι απαράδεκτο αν κάποιος εξαφανιστεί και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα. Προσπάθησα να τον καλέσω, με τη συμφωνία με την Τσέλσι να καταρρέει στις 8 Ιουλίου», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Αουσίλιο.